Acasă Fotbal Antrenorul lui Dinamo spune jucătorii pe care nu se va putea baza...

Antrenorul lui Dinamo spune jucătorii pe care nu se va putea baza cu CFR Cluj

0

Cu doar 22 de puncte acumulate și poziționându-se penultima în clasament, Dinamo se pregătește pentru un meci deosebit de dificil împotriva echipei CFR Cluj în etapa a 27-a a SuperLigii.

Antrenorul Zeljko Kopic a ținut o conferință de presă înaintea partidei, aducând în atenție dificultatea meciului și pregătirea intensivă a echipei pentru confruntare.

“CFR Cluj este o echipă cu multă calitate și joacă un fotbal bun. Dacă vrem să luăm puncte, trebuie să fim la înălțime și să demonstrăm că suntem mai buni decât în precedentele partide. Am analizat stilul lor de joc și ne vom pregăti tactici în consecință. Vom lupta pentru fiecare punct.”

În ceea ce privește starea medicală a echipei, Kopic a dezvăluit: “Politic nu va fi disponibil pentru meci, la fel și Amzăr. Avem și câțiva jucători care sunt sub semnul întrebării. Cu toate acestea, avem un lot de 26 de jucători și fiecare are șansa să demonstreze că are calitatea necesară. Edgard Ie este pregătit și va face parte din echipă.”

Deși atmosfera este una mai optimistă, antrenorul a subliniat că echipa se află încă în zona retrogradării și că este nevoie de multă muncă pentru a reveni pe drumul victoriilor.

“Suntem fericiți când se vorbește frumos despre munca noastră, dar trebuie să ne concentrăm pe munca grea și pe jucători. Aceștia sunt cei mai importanți”, a conchis Kopic.

Meciul dintre CFR Cluj și Dinamo este programat vineri, 23 februarie, la ora 20:00.

Adsense

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.