Acasă Fotbal Antrenorul lui CFR Cluj se plânge în Italia: “Presa din București încearcă...

Antrenorul lui CFR Cluj se plânge în Italia: “Presa din București încearcă să destabilizeze echipa”

0

Antrenorul italian Andrea Mandorlini (63 de ani) se confruntă cu zvonuri privind posibila sa demitere de la CFR Cluj, iar recent a răspuns acestor speculații într-un interviu acordat presei italiene. Mandorlini consideră că aceste zvonuri au ca scop destabilizarea echipei și a oferit câteva exemple pentru a-și susține afirmațiile.

Mandorlini a declarat că știrile despre posibila sa demitere au avut un impact negativ în Italia, țara sa natală, și că presa din București încearcă să destabilizeze echipele din afara Capitalei. Deși echipa se află pe locul doi și a fost în vârf mult timp, antrenorul italian simte că presiunea asupra sa a crescut, iar controverselor politice și acțiunilor intenționate i se atribuie motive artistice.

Antrenorul a evidențiat un incident cu jucătorul Ciprian Deac, pe care l-a lăsat pe bancă pentru câteva etape. Televiziunile l-au contactat imediat pe tatăl jucătorului pentru a pune la îndoială deciziile lui Mandorlini, creând astfel un caz inexistent. Mandorlini susține că astfel de situații sunt create după fiecare eșec pentru a alimenta zvonurile despre o posibilă demitere.

Cu privire la rezultatele echipei, Mandorlini a menționat că, dacă CFR Cluj ar fi fost pe locul opt și nu în lupta pentru primul loc, ar fi înțeles mai bine presiunea și criticile. Totuși, consideră că interesul presei se axează mai mult pe scandal decât pe realitățile din fotbalul italian.

De la numirea sa în funcție pe 16 iunie 2023, Andrea Mandorlini a avut 23 de meciuri pe banca tehnică a CFR Cluj, obținând 10 victorii, opt remize și cinci înfrângeri. Cu 32 de puncte în 18 etape, echipa se află pe locul doi, cu șansa de a se apropia la două puncte de liderul FCSB, în cazul unei victorii în meciul direct programat pentru 10 decembrie.

Adsense

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.