Acasă Actualitatea Ansamblul folcloric “Cetatea Codrului” din Ardud, reprezentație de excepție în Ungaria

Ansamblul folcloric “Cetatea Codrului” din Ardud, reprezentație de excepție în Ungaria

0

Ansamblul folcloric “Cetatea Codrului” din Ardud a reprezentat județul Satu Mare cu mândrie și talent la un festival regional din Ungaria.

Acest eveniment nu doar că aduce laolaltă tradițiile și cultura, ci și oferă oportunitatea tinerilor să strălucească și să împărtășească frumusețea folclorului lor cu publicul din afara granițelor.

Tinerii talentați, precum Matioc Darius, Suta Marisa, Narcis, Ianc Ariana, Terebesi Ștefania, Silaghi Fabian, Cosar Briana, Silaghi Denis, Furdea Alan și Maia, merită toate aplauzele și aprecierile pentru dedicarea și pasiunea lor în păstrarea și promovarea tradițiilor locale. Fiecare moment de dans și cântec aduce cu sine autenticitatea și frumusețea etnofolclorului, iar publicul a răspuns cu entuziasm.

De asemenea, prezența Ansamblului de Dansuri Tradiționale Românești “Spiridușii Valcăului” din Sălaj adaugă și mai multă valoare acestui eveniment cultural. Dansurile lor au reprezentat cu mândrie Valea Barcăului și au contribuit la îmbogățirea experienței festivalului.

Felicitări tuturor copiilor și tinerilor implicați în acest proiect, precum și profesorului instr. Gabriel Boticaș pentru eforturile lor de a păstra vie tradiția și cultura locală. De asemenea, mulțumiri părinților care sprijină și susțin activitatea copiilor lor în acest domeniu. Astfel de evenimente aduc comunitatea împreună și promovează valorile autentice ale zonei, contribuind la diversitatea și bogăția culturală a regiunii.

Adsense
Articolul precedentCREȘTERE: Topul celor mai mari companii din Nord-Vest și Satu Mare!
Articolul următorIoan Onuțan, ales președintele PSD Supur! Sute de persoane prezente

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.