Acasă Actualitatea Anchetă la Spitalul Județean Satu Mare după moartea Ștefaniei! Joi, protest în...

Anchetă la Spitalul Județean Satu Mare după moartea Ștefaniei! Joi, protest în față la UPU

0

Conducerea Spitalului Județean de Urgență Satu Mare transmiste, printr-un comunicat faptul că este alături de familia tinerei decedate pe 18 ianuarie și că se fac demersuri pentru a se identifica eventualele erori sau abateri, care au dus la tragedie.

Mai ales în urma declarațiilor părinților tinerei, care au acuzat personalul medical de la UPU de neprofesionalism.

Iată comunicatul:

Suntem alături de familia minorei R.K.S. decedate la Unitatea de Primiri Urgențe în data de 18.01.2023 exprimându-ne întreaga noastră compasiune, cu precizarea că s-au făcut toate demersurile necesare în vederea analizei acestui caz din punct de vedere medico-legal, profesional și etic de către comisii de specialitate distincte, inclusiv Colegiul Medicilor, având ca obiectiv identificarea eventualelor erori sau abateri de la normele practică și conduită etică și deontologică.

La momentul finalizării acestor demersuri vor fi aplicate imediat toate măsurile care decurg din normele legislative în vigoare.

Mulțumim presei locale pentru implicare și semnalizarea atitudinilor neconforme în relația personalului medical cu pacienții, amintind pacienților că feedbak-ul lor este foarte important pentru activitatea de îmbunătățire continuă a serviciilor noastre către populație, motiv pentru care îi încurajăm să sesizeze în scris orice nemulțumire în vederea luării măsurilor corective necesare.

În urma decesului tinerei Ștefania, eleva de 15 ani din Doba, familia și apropiații au anunțat pe rețelele de socializare un protest în fața Unității de Primire Urgențe din cadrul Spitalului Județean Satu Mare.

Acest protest este programat joi, 26 ianuarie, începând cu ora 18.00.

Adsense
Articolul precedentUn sătmărean a sunat la 112 pentru că a visat urât! A cerut intervenția ambulanței
Articolul următorOrașul Ardud s-a înfrățit cu Sîngerei din Republica Moldova

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.