Acasă Actualitatea ANCHETĂ. Cu ambulanța la piață! În loc de bolnavi, căra saci de...

ANCHETĂ. Cu ambulanța la piață! În loc de bolnavi, căra saci de cartofi

0

Serviciul de Ambulanță din Iași este subiectul unei anchete interne după ce mai mulți angajați au fost surprinși încărcând saci de cartofi într-o autospecială de ambulanță în locul pacienților pe targă, scrie Antena 3.

Imaginile care circulă în spațiul public au stârnit nemulțumirea populației, care se plânge de întârzierile și timpii de răspuns prelungiți ai serviciului de ambulanță. În urma acestui incident, managerul Ambulanței de la Iași, doctorul Angelica Cristea, a declarat că va lua măsuri și că va înființa o comisie de disciplină care să investigheze acest caz. Cei vinovați vor fi sancționați conform procedurilor interne ale serviciului.

Imaginile au fost filmate de o femeie care aștepta ambulanța pentru o problemă medicală. Ea a observat o autospecială de ambulanță parcată în apropiere de un vânzător de cartofi din piața CUG și a văzut cum ambulanțierul cumpăra mai mulți saci de cartofi pe care i-a urcat în mașină și a plecat ca și cum nimic nu s-ar fi întâmplat. Mulți oameni au fost indignați de comportamentul ambulanțierului, care pare să fi folosit autospeciala în interes personal.

Conducerea Ambulanței din Iași a anunțat că va face o anchetă internă pentru a clarifica circumstanțele acestui incident. Comisia de disciplină va analiza cazul și va lua măsuri împotriva angajaților care încalcă regulile și utilizează autospecialele în mod neadecvat. Populația așteaptă ca serviciul de ambulanță să ia măsuri eficiente pentru a îmbunătăți timpul de răspuns și calitatea serviciilor medicale de urgență.

Adsense
Articolul precedentVIDEO. Imagini inedite din anul 1995, de la Vama Petea! Era plin de Dacii
Articolul următorFOTO. S-a băgat ușor și a ieșit greu cu autovehicul de sub Podul Decebal

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.