Acasă Fotbal Amical cu 10 goluri pentru CFR Cluj! Ultimul transfer a înscris o...

Amical cu 10 goluri pentru CFR Cluj! Ultimul transfer a înscris o triplă

0

Într-un meci amical de pregătire desfășurat duminică, CFR Cluj a dat dovadă de supremație și determinare, surclasând Universitatea Alba Iulia din Liga 3 cu un impresionant scor de 9-1. Acest meci a avut loc pe teren propriu și a oferit ocazia pentru antrenorul Andrea Mandorlini să-și evalueze lotul.

Pagina de Facebook a clubului CFR Cluj a furnizat informații detaliate despre meci și despre golurile marcate în această confruntare. Jucătorii ardeleni au demonstrat o eficiență impresionantă în fața porții, marcând nu mai puțin de nouă goluri. Printre marcatorii de serviciu s-au numărat Kresic cu cinci goluri, Juricic cu trei goluri, și Tachtsidis, Betancor, Zejnullahu și Luca Mihai, fiecare cu câte un gol. Universitatea Alba Iulia a reușit să înscrie un gol prin Tronea.

Unul dintre jucătorii care au ieșit în evidență în acest meci a fost Luka Juricic, un atacant cu dublă cetățenie, croată și bosniacă. Juricic a marcat trei goluri și a demonstrat calități remarcabile în fața porții. Acesta a fost recent transferat de la Pyunik Erevan pentru o sumă semnificativă de 200.000 de euro, ceea ce sugerează că CFR Cluj are în planuri mari pentru acest talentat atacant.

Antrenorul Andrea Mandorlini a optat pentru o formulă de echipă interesantă în acest meci de pregătire. Echipa titulară a inclus jucători precum Hindrich, Kresic, Morgan, Mogoş, Zejnullahu, Tachtsidis, Muhar (căpitan), Cvek, Konoplianka, Juricic și Betancor. Rezervele folosite în timpul meciului au inclus jucători precum Bălgrădean, Fică, Isaac Nortey, Luca Mihai, A. David și Janga.

Adsense

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.