Acasă Actualitatea Alin Rîşco, un sătmărean în elita Forțelor Aeriene Române!

Alin Rîşco, un sătmărean în elita Forțelor Aeriene Române!

1

Mai există și tineri care își doresc să se autodepășească și să lupte pentru a ajunge foarte sus. Și la propriu, și la figurat. Sătmăreanul Alin Rîșco este un tânăr cu visuri mari, gata să devină realitate.

Și-a dorit o carieră militară, iar acum totul devine foarte real. După ce a terminat Școala Generală Grigore Moisil, s-a îndreptat către Colegiul Național Militar Mihai Viteazul Alba Iulia, acolo unde a studiat timp de patru ani.

Proaspăt absolvent în această vară, alături de alți patru colegi, a fost admis la Academia Forțelor Aeriene „Henri Coandă” din Brașov, la finalul căreia, Alin Rîșco va deveni pilot de aviație. Acesta și-a ales specializarea „Aviaţie piloţi aeronave cu motoare reactive”.

Mesajul Colegiului Național Militar “Mihai Viteazul” Alba Iulia:

Dă aripi visurilor tale!

Data de 20 iulie, când sărbătorim Ziua Aviaţiei Române şi a Forţelor Aeriene are începând din acest an o semnificație aparte pentru cinci dintre absolvenții promoției 2022. Pentru ei, visul de a deveni piloți începe să prindă aripi. Aceștia au fost admiși la Academia Forțelor Aeriene „Henri Coandă” din Brașov, unde se vor pregăti în următorii ani pentru o carieră în aviația militară.

Absolvenții Robert Hientz (foto 1), Alin Rîșco (foto 2) și Antonio Alb (foto 3) au fost admiși în această vară la specializarea „Aviaţie piloţi aeronave cu motoare reactive”, iar absolvenții Ilie Popa (foto 4) și Felicia Boca (foto 5) la specializarea „Aviaţie piloţi elicopter”.

Felicitări, vă dorim mult succes pe drumul pe care l-ați ales în viață!

Cer senin!

Adsense
Articolul precedentFalsuri peste falsuri descoperite la Petea și Carei! Dosare penale pe bandă rulantă
Articolul următorEchipa de start a FCSB-ului cu Saburtalo! Tănase rămâne căpitan

1 COMENTARIU

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.