Acasă Actualitatea Alertă alimentară! Pepene verde plin de pesticide în supermarketurile din Satu Mare

Alertă alimentară! Pepene verde plin de pesticide în supermarketurile din Satu Mare

0

Inspectorii Direcției Sanitare Veterinare și pentru Siguranța Alimentelor (DSVSA) Satu Mare au realizat, în perioada 6-12 mai, 98 acțiuni de control. Verificările au vizat: unități de abatorizare, unități de procesare carne și lapte, unități catering depozite alimentare, supermarketuri, piețe agroalimentare, centre de colectare a laptelui materie primă, automate de lapte, unități alimentație publică, baruri, brutării, laboratoare de cofetărie, magazine alimentare și de legume fructe.

Controalele efectuate în unități, sunt realizate de către inspectorii de specialitate din domeniile siguranței alimentare, a produselor de origine animală și non animală cu respectarea strictă a legislației sanitare veterinare și pentru siguranța alimentelor și a normelor stabilite de Autoritate Națională Veterinară și pentru Siguranța Alimentelor.

Inspectorii de specialitate din cadrul Serviciului Siguranța Alimentelor, au verificat și în această săptămână, o serie de hipermarketuri, supermarketuri și depozite de legume fructe, în urma declanșării a două alerte RASFF, pentru a depista, retrage și confirma retragerea de la comercializare a produsului pepene verde, provenite din Turcia și care aveau LMA de pesticide depășit.

loading...
Articolul precedentO femeie din Carei a fost tâlhărită într-un magazin alimentar
Articolul următorDupă viktoria lui Orban și înființarea secției teqball, Ungaria începe să construiască o academie de fotbal la Satu Mare

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.