Acasă Fotbal AJF Satu Mare vrea să reîntregească familia Olimpiei

AJF Satu Mare vrea să reîntregească familia Olimpiei

0

AJF Satu Mare vine cu o idee inedită în anul în care FC Olimpia Satu Mare împlinește 100 de ani. A fost creat un site unde toate fostele glorii sau foști jucători, conducători, antrenori ș.a.m.d. să se înscrie cu datele lor pentru a fi trecuți pe lista marii familii Olimpia.

Este vorba despre site-ul https://olimpiacentenar.ro/, acolo unde vor apărea informații și poze despre tot ce înseamnă clubul fanion al orașului. Formularul de înregistrare conține mai multe rubrici, printre care datele personale, informații, perioada de activitate și la ce nivel și observații.

Mesajul de întâmpinare al site-ului:

BINE AI VENIT PE WEBSITE-UL DEDICAT CENTENARULUI ECHIPEI FANION A ORASULUI SATU MARE

Pentru a ne asigura ca toti jucatorii, conducatorii, antrenorii sau membri componenti ai clubului pe care il sarbatorim tot anul 2021 sunt amintiti, vă rugam sa completati formularul de mai jos. Dupa ce v-ati inscris veti primi pe email informatii despre activitatile la care sunteti si dumneavoastra invitat pe tot parcursul anului centenar 2021. Astfel, prin bunavointa dumneavoastra de a va inregistra, reusim sa reintregim familia Olimpia Satu Mare.

În cazul in care aveti nevoie de informatii suplimentare, va rugam sa ne apelati la numarul de telefon: 0744 504 136 sau pe email la: ajf.satumare@frf.ro

Adsense

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.