Acasă Divertisment Aeroportul Satu Mare adaugă cursa de Maramureș pentru sătmărenii vor să meargă...

Aeroportul Satu Mare adaugă cursa de Maramureș pentru sătmărenii vor să meargă la Paris

2

Într-o nouă mișcare surprinzătoare, Aeroportul Satu Mare a anunțat o cursă specială pentru locuitorii orașului, destinată sătmărenilor dornici să ajungă la Aeroportul Maramureș. Anunțul vine după ce s-a marcat intrarea în Spațiul Schengen aerian cu zborul Satu Mare – București.

Cu toate acestea, în loc să fie întâmpinați cu entuziasm, această veste a stârnit mai multe nemulțumiri în rândul sătmărenilor, care se plâng deja de lipsa de opțiuni de călătorie.

Este ridicol! Aeroportul Satu Mare pare să aibă o misiune secretă de a ne ține pe noi, sătmărenii, departe de alte destinații!“, a declarat un locuitor iritat, care a dorit să-și păstreze anonimatul pentru a evita eventuale represalii din partea autorităților aeroportuare.

Am vrea și noi să avem mai multe opțiuni de zbor, nu doar să fim trimiși la Maramureș!“, a adăugat un alt sătmărean frustrat.

Cu toate că Aeroportul Satu Mare încearcă să vândă această nouă cursă ca pe o oportunitate de a ajunge la Aeroportul Maramureș și de a călători către destinații internaționale, precum Paris, mulți locuitori se întreabă de ce nu se investește mai mult în extinderea listei de curse disponibile direct din Satu Mare.

Nu e vorba doar despre curse internaționale. Ne-ar plăcea să avem opțiuni și pentru zboruri interne, nu doar să fim nevoiți să facem escala la Maramureș!“, a comentat un alt sătmărean, cu o notă de frustrare evidentă în voce.

În timp ce mulți se întreabă de ce Aeroportul Satu Mare nu ia măsuri pentru a satisface cererea locuitorilor pentru mai multe curse și mai multe opțiuni de călătorie, rămâne de văzut dacă autoritățile aeroportuare vor lua în considerare feedback-ul comunității sau vor continua să încurajeze călătoriile către Maramureș ca soluție la problemele de conectivitate aeriană din Satu Mare.

(Acest articol este un pamflet de 1 aprilie și trebuie tratat ca atare)

Adsense

2 COMENTARII

  1. […] Aeroportul Satu Mare adaugă cursa de Maramureș pentru sătmărenii vor să meargă la Paris Se introduce rovinieta pentru bicicliști în Satu Mare! Istoria se repetă! O autospecială de pompieri a intrat în fântâna din Centrul Vechi din Satu Mare Șoc în Satu Mare! Sâmbătă spre duminică se schimbă ora Un sătmărean și-a gasit mașina spartă după ce a uitat o carte pe scaunul din față! […]

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.