Acasă Fotbal Adrian Mutu și-a dat demisia de la CFR Cluj!

Adrian Mutu și-a dat demisia de la CFR Cluj!

1

Adrian Mutu a anunțat că și-a prezentat demisia de la CFR Cluj. Deși a fost sfătuit să nu ia decizii într-o stare de iritare, “Briliantul” nu a rezistat și, după o noapte de reflecție, a decis să își prezinte demisia.

Mutu a explicat: „Mi-am dat demisia de la CFR Cluj! Am reflectat întreaga noapte și nu pot trece peste această umilință. Eu am o altă mentalitate, una de învingător. Demisia mea a fost depusă la ora 11:00 dimineața pe biroul președintelui CFR Cluj, Cristi Balaj. Aștept aprobarea domnului Varga și să ne strângem mâinile.”

El a continuat: „A fost o umilință prea mare, pe care eu, cu caracterul meu de campion, pur și simplu nu pot să o accept. Îmi doresc ca CFR-ul să continue să obțină performanțe, dar în aceste condiții, cum s-a văzut și în meciul împotriva Corvinului, și mai ales datorită lipsei de atitudine, este dificil.”

Astfel, Mutu a confirmat oficial că și-a prezentat demisia. „Îmi pare foarte rău pentru această situație, dar eu, Adrian Mutu, am reflectat întreaga noapte și nu pot accepta așa ceva”, a subliniat el.

Declarațiile lui Mutu vin în urma meciului Corvinul – CFR Cluj 4-0, din sferturile Cupei României, unde echipa sa a avut o evoluție dezamăgitoare.

Adsense

1 COMENTARIU

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.