Acasă Informativ Adrian Cozma vine cu anunțul: Sofinel Ciurdaș, candidatul PNL la Primăria Comunei...

Adrian Cozma vine cu anunțul: Sofinel Ciurdaș, candidatul PNL la Primăria Comunei Bârsău

0

Adrian Cozma, liderul PNL Satu Mare, a adus în atenția publicului în aceste zile un mesaj clar și încurajator: “E VREMEA SCHIMBĂRII ÎN COMUNA BÂRSĂU!” În acest context, el a prezentat candidatul partidului său pentru această comunitate, pe Sofinel Ciurdaș.

Sofinel Ciurdaș este văzut ca o alegere potrivită pentru a conduce această comună frumoasă, dar care se confruntă cu diverse probleme și provocări. Cozma subliniază necesitatea unei persoane pregătite și capabile să aducă o viziune proaspătă, să abordeze și să rezolve problemele urgente ale localității, cum ar fi canalizarea și alte aspecte esențiale pentru bunăstarea cetățenilor.

Liderul PNL Satu Mare subliniază, de asemenea, importanța colaborării și a efortului comun în vederea dezvoltării acestei zone, având în vedere cadru natural deosebit pe care îl deține. Mesajul său este unul de unitate și de determinare în a face schimbări pozitive în comunitatea Bârsău.

În final, Cozma transmite un apel la acțiune, subliniind că doar prin colaborare și solidaritate, “Împreună vom crește această zonă”. Este un apel la implicare și la mobilizare pentru a aduce îmbunătățiri semnificative în viața comunității locale.

Astfel, în lumina acestor declarații și a nominalizării lui Sofinel Ciurdaș drept candidat al PNL pentru comuna Bârsău, se conturează o perspectivă de schimbare și progres, sub îndrumarea unui lider dedicat și alături de un candidat susținut de partidul de guvernământ.

Adsense

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.