Acasă Actualitatea Adrian Cozma: Îi doresc mult spor și sănătate! Însă problemele sătmărenilor rămân...

Adrian Cozma: Îi doresc mult spor și sănătate! Însă problemele sătmărenilor rămân o prioritate pentru mine!

0

Președintele PNL Satu Mare a susținut luni dimineața o conferință de presă după alegerile locale de duminică. Adrian Cozma susține că urmează să se analizeze în interiorul partidului rezultatele obținute și în funcție de ele se vor lua unele măsuri.

Adrian Cozma a obținut în jur de 40.000 de voturi conform rezultatelor parțiale, cu aproximativ 22.000 mai puține decât câștigătorul Csaba Pataki.

Iată declarația făcută de deputatul Adrian Cozma:

S-a încheiat și acest ciclu electoral. Suntem în momentul în care încă se numără. Nu avem date oficial, dar vreau să transmit un mesaj sătmărenilor. Vreau să le mulțumesc tuturor sătmărenilor pentru că s-au prezentat la vot în număr mare. Pentru cei care m-au votat și cei care nu m-au votat, vreau să le mulțumesc în mod special tuturor. A fost o campanie bună, în care am discutat multe, m-am încărcat cu multe dintre problemele sătmărenilor. Cred că în continuare trebuie să ducem această luptă pentru dreptate, pentru a arăta că ne pasă de Satu Mare și de viitorul județului Satu Mare. În momentul de față, respect voința sătmărenilor, manisfestată prin vot. Sunt al doilea clasat, la 11-12.000 de voturi de al treilea. Îl respect pe președintele Consiliului Județean care a obținut un nou mandat pentru următorii 4 ani. Îi doresc mult spor și multă sănătate. Însă, problemele sătmărenilor rămân în continuare o prioritate pentru mine și mă voi strădui, din poziția pe care o am, să le rezolv și să contribui la rezolvarea lor. E clar că bariera votului etnic nu am putut să o oprim. A fost un vot etnic. E clar că în viitor trebuie să ne concentrăm și mai mult. Ce pot să observ este că Partidul Național Liberal Satu Mare rămâne principala forță politică românească din județul Satu Mare.

Declarația video AICI.

Adsense

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.