Acasă Informativ Deputatul Adrian Cozma: Am mai făcut un pas pentru limitarea jocurilor de...

Deputatul Adrian Cozma: Am mai făcut un pas pentru limitarea jocurilor de noroc!

0

Deputatul PNL de Satu Mare, Adrian Cozma, exprimă satisfacție pentru adoptarea unei legi care limitează jocurile de noroc, considerând că este un pas important în direcția corectă.

Cu toate acestea, el subliniază că publicitatea online a fost interzisă complet, în timp ce cea stradală a fost doar limitată, deși propunerea sa inițială a fost de a o interzice total. De asemenea, deputatul Cozma menționează că jocurile de noroc au fost interzise în localitățile cu mai puțin de 15.000 de locuitori.

În continuare, Adrian Cozma anunță că săptămâna viitoare va intra în dezbatere și vot proiectul său care vizează interzicerea oricărei forme de publicitate legate de jocurile de noroc, într-o procedură de urgență. El susține că este necesară o astfel de măsură pentru a combate această problemă gravă din societate și pentru a proteja cetățenii.

Prin aceste acțiuni legislative, deputatul Cozma își exprimă determinarea de a contribui la protejarea românilor și la combaterea efectelor negative ale jocurilor de noroc în comunitate.

Adsense