Acasă Actualitatea Acuzații grave ale polițiștilor! Sătmărean ar fi încercat să-i dea foc soției

Acuzații grave ale polițiștilor! Sătmărean ar fi încercat să-i dea foc soției

0

Un bărbat din județul Satu Mare este cercetat, după ce polițiștii l-au acuzat că ar fi încercat să își ucidă soția. În urma incidentului, autoritățile au emis un ordin de protecție provizoriu împotriva acestuia, iar judecătorii au prelungit ordinul cu încă patru luni pentru a se stabili cu exactitate circumstanțele în care bărbatul și-a agresat soția și a amenințat că îi va da foc.

Potrivit informațiilor furnizate de PresaSM, în data de 24 iulie 2023, bărbatul se afla la domiciliul din localitatea Beltiug sub influența băuturilor alcoolice, când a izbucnit un scandal violent în care și-a lovit soția cu palma în zona feței. Incidentul nu este izolat, deoarece agresorul a mai agresat în trecut soția și i-a adresat amenințări cu privire la incendierea locuinței.

În sprijinul victimei, soția agresorului, a fost emis un ordin de protecție provizoriu pentru a asigura protecția și siguranța ei. Conform documentului, se susține că agresorul a încercat să omoare victima, i-a provocat leziuni și a distrus bunuri. În plus, victimei îi este teamă de viitoare agresiuni sau violențe, având în vedere comportamentul violent și escaladarea agresiunilor în ultima perioadă.

Potrivit relatărilor victimei, aceasta a suferit atât din punct de vedere fizic, cât și emoțional, în contextul în care soțul său consumă alcool și îi adresează cuvinte jignitoare, o agresează fizic și o amenință cu incendierea casei.

Sursa: PresaSM

Adsense

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.