Acasă Actualitatea Acuzații la adresa unui medic! “Pentru niște dureri de cap și vărsături...

Acuzații la adresa unui medic! “Pentru niște dureri de cap și vărsături venim la UPU ca pe Corso”

0

Aproape zilnic în mediul online apar mesaje și postări despre comportamentul medicilor de la UPU Satu Mare. Un comportament, care după spusele sătmărenilor de rând, lasă mult de dorit.

Acum câteva seri, o mamă a mers la Urgență cu un copil de 6 ani care acuza dureri de cap și stare de vomă. Susține că a fost primită cu oarecare ostilitate și că medicul de gardă i-ar fi spus că aici se vine ca pe Corso pentru orice probleme?! Și că pentru niște dureri de cap și vărsături se vine la UPU!?

După ce a așteptat ore întregi pentru o perfuzie, i s-a spus să-și ia copilul și să meargă acasă, deși ar fi așteptat să i se facă niște investigații amănunțite.

Așa că tot mai mulți bolnavi acuză proasta gestiune a situației de la Unitatea Primiri Urgențe Satu Mare, că sunt tratați cu indiferență, ca să nu spunem mai rău. Adevărul poate fi undeva la mijloc, dar parcă tot mai multe reproșuri le sunt aduse celor de la Urgență, în special anumitor medici.

În continuare vă prezentăm mesajul unei mame apărut pe un grup specific mamelor cu copii, iar eventualele greșeli de ortografie nu ne aparțin:

Buna seara Asi vrea sa va povestest experenta noastră nasoala din aceasta seara. După masa băiețelul de 6 ani brus sa plâns de dureri de cap după care in câteva minute a început sa vomite, sa liniștit dar după câteva ore a început din nou pe la ora 21:00 am hotărât sa mergem la urgentă având in vedere ca medicul de familie la ora aia nu mai era. Ajungând la UPU am așteptat cam o ora , după ce am intrat asa numitul pediatru POP RAUL ma întrebat care e problema am început săi zic in timp ce el il consulta pe baietel , dar in tot acest timp el îmi spunea vrute și nevrute ca pt niște dureri de cap si vărsături venim la UPU ca pe corzo, Poftim? Adică am mers de drag la UPU ,nu ca am avut o problema ,asa a considerat el .Am stat pt o mică perfuzie 6 ore după care a venit o doamna asistenta ia scos branula domnul doctor a zis puteți plecat , am stat MAm uitat la el si vroiam sal intreb nu face niște Investigați adică totuși copilul avea dureri insuportabile de cap si voma, mi-a zis doamna ce nu ai înțeles poți pleca , pleaca ce mai aștepți .Deci mi-am luat copilul si am plecat fără ca sa știu nimic. In concluzie eu nu cred ca are ce caută un asemenea om acolo ,medic nu se poate numi.Am mai fost la UPU am fost si internați nu am avut nici o problema mereu am fost tratati omenește , dar in seara asta am rămas foarte dezamagita . Domn doctor pediatru nu aveți ce cauta acolo , sunteti total pe lângă sa va fie Rușine de un asemenea comportament nu merge omul de bine la UPU .

Adsense

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.