Acasă Actualitatea Acuzații grave într-o familie din Satu Mare! Fiul incriminat că a vrut...

Acuzații grave într-o familie din Satu Mare! Fiul incriminat că a vrut să-și ucidă mama

0

O faptă cu repercusiuni grave s-a întâmplat zilele trecute, când un bărbat din Satu Mare este acuzat de propria mamă că ar fi încercat să o ucidă, scrie PresaSM.

Incidentul a avut loc la sfârșitul lunii august, când situația a escaladat la punctul în care femeia a sunat la Serviciul Unic de Apeluri de Urgență 112 pentru a cere ajutorul poliției. Acum, individul se confruntă cu acuzații de comportament violent și amenințări grave.

Familia implicate în acest caz tragic este compusă dintr-o mamă și fiul său, care, din nefericire, au ajuns în mijlocul unui conflict extrem de tensionat.

Ce s-a întâmplat?

Potrivit relatărilor, incidentul a avut loc în contextul consumului excesiv de alcool al fiului, care și-ar fi scos mama din propria casă. Femeia a fost nevoită să plece la un hotel împreună cu fiul ei cel mic pentru a evita o confruntare violentă. Ea a declarat că fiul său o terorizează de fiecare dată când revine din străinătate, unde lucrează, și că acesta a avut comportamente agresive și în trecut.

Mama susține că fiul său a avut un comportament violent anterior și că a formulat și alte plângeri la poliție. De această dată, individul a stricat intenționat frâna bicicletei, iar mama a afirmat că a simțit că viața ei este în pericol.

Reacția autorităților

Poliția a intervenit în urma apelului de urgență al mamei și a luat măsuri pentru a proteja siguranța ei și a fratelui său. Un tribunal local a emis o ordonanță de restricție care îi interzice fiului să se apropie de mama și fratele său. Acesta a fost de asemenea reținut pentru audieri și a rămas în custodia autorităților.

Punctul de vedere al bărbatului

Fiul a admis că se afla în stare de ebrietate la momentul incidentului și că a avut diferende cu poliția în trecut, dar susține că nu a amenințat-o verbal pe mama sa. Cu toate acestea, autoritățile nu l-au crezut și continuă să investigheze cazul.

Sursa: PresaSM

Adsense

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.