Acasă Actualitatea ACȚIUNE | Polițiștii sătmăreni au lăsat 11 șoferi fără permis

ACȚIUNE | Polițiștii sătmăreni au lăsat 11 șoferi fără permis

0

Polițiștii din cadrul Inspectoratului de Poliție Județean Satu Mare au desfășurat la data de 13 octombrie, activități de menținere a unui climat de siguranță rutieră, fiind prezenți pe principalele artere rutiere din județ, ocazie cu care au aplicat peste 135 de sancțiuni contravenționale, în valoare de aproximativ 44.000 de lei.

De asemenea, polițiștii au aplicat măsura complementară de suspendare a dreptului de a conduce în cazul a 11 conducători auto și au ridicat două certificate de înmatriculare.

Tot ieri, 13 octombrie, poliţiştii din cadrul Secţiei Poliție Rurală Valea Vinului au organizat o acţiune rutieră în colaborare cu specialiştii RAR, pentru a verifica starea tehnică a autovehiculelor. Astfel, ca urmare a activităților desfășurate, au fost aplicate 12 sancţiuni contravenţionale, în valoare totală de 1.740 lei.

Totodată, polițiștii au dispus reţinerea a 2 certificate de înmatriculare, unul pentru inspecție tehnică expirată, iar cel de-al doilea pentru anvelope uzate peste limita admisă.

Articolul precedentO șoferiță a acroșat un pieton la Satu Mare
Articolul următorFCSB ar avea doar 14 jucători valizi pentru meciul cu Mioveni! Cine a mai fost depistat pozitiv

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here