Acasă Fotbal Achiziție pentru regula U21 la FCSB! Poate fi noua vedetă a lui...

Achiziție pentru regula U21 la FCSB! Poate fi noua vedetă a lui Gigi Becali

0

Alexandru Musi, tânărul fotbalist de 19 ani care se încadrează în cadrul regulii U21, a încheiat perioada de împrumut la Petrolul Ploiești și se întoarce la FCSB. Atacantul a fost o piesă de bază în echipa „lupilor galbeni” în sezonul recent încheiat, contribuind semnificativ la performanțele echipei.

La Petrolul Ploiești, Musi a demonstrat calități remarcabile, reușind să înscrie cinci goluri și să ofere patru pase decisive în 39 de partide. Prestațiile sale l-au făcut un jucător indispensabil pentru echipa din Ploiești și i-au atras atenția conducerii FCSB-ului.

Gigi Becali, patronul FCSB, a anunțat că va miza pe Alexandru Musi pentru a acoperi regula U21 în noul sezon. Tânărul atacant este văzut ca o opțiune viabilă pentru campioana Superligii, datorită experienței acumulate și performanțelor notabile din sezonul anterior.

„Salut, «lupilor»! A venit momentul să-mi iau rămas bun de la voi. Vreau să mulțumesc tuturor celor de la Petrolul pentru toată încrederea acordată. Multă baftă în continuare. Hai Petrolul!”, a declarat Alexandru Musi pe rețelele de socializare.

Revenirea lui Alexandru Musi la FCSB este așteptată cu interes de fani și de staff-ul tehnic, care speră ca tânărul atacant să contribuie la succesul echipei în noul sezon. Musi are acum ocazia să se afirme la un nivel și mai înalt, sub îndrumarea antrenorilor și colegilor săi de la FCSB.

Adsense