Acasă Actualitatea Mășină furată! Accident cu urmări tragice la Satu Mare! Un bărbat de...

Mășină furată! Accident cu urmări tragice la Satu Mare! Un bărbat de 28 de ani a murit

0

În această dimineață, în jurul orei 05.00, Inspectoratul pentru Situaţii de Urgenţă “Someș” al județului Satu Mare a fost solicitat să intervină la un eveniment rutier produs pe strada Aurora, în municipiul Satu Mare.

La fața locului s-au deplasat 12 cadre militare, cu o autospecială cu modul de descarcerare, o autospecială de stingere cu apă și spumă și un echipaj de prim ajutor, fiind solicitat și sprijinul Serviciului de Ambulanță Județean Satu Mare.

La locul evenimentului, echipajele prezente au identificat o persoană cu vârsta aproximativă de 30 ani, aflată în stop cardio respirator.

Aceasta a fost predată echipajului medical prezent, care a început manevrele de resuscitare.

Din nefericire, în ciuda eforturilor depuse de către personalul medical, victima nu a răspuns protocolului de resuscitare, astfel a fost declarat decesul la fața locului.

Pe toată durata intervenției, pompierii au asigurat măsurile de prevenire și stingere a incendiilor.

Ce spune poliția

La data de 4 noiembrie a.c., în jurul orei 04.30, polițiștii din cadrul Inspectoratului de Poliție Județean Satu Mare au fost sesizați despre producerea unui eveniment, pe strada Aurora din municipiu.

Din primele verificări, polițiștii au constatat faptul că, pe fondul unor neînțelegeri privind achitarea serviciilor prestate, un bărbat de 28 de ani, din Mădăras, i-ar fi sustras autoturismul unui taximetrist de 47 de ani, din Satu Mare, intrând la scurt timp în coliziune cu un alt autovehicul și cu peretele unui bloc de locuințe.

Din producerea impactului a rezultat decesul bărbatului de 28 de ani.

În cauză, cercetările sunt continuate în vederea stabilirii cu exactitate a tuturor împrejurărilor în care s-a produs evenimentul.

Adsense

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.