Acasă Actualitatea Accident aviatic! Două persoane au decedat după un aparat de zbor s-a...

Accident aviatic! Două persoane au decedat după un aparat de zbor s-a prăbușit la noi

0

Un aparat de zbor de mici dimensiuni s-a prăbușit sâmbătă, pe un câmp din județul Giurgiu. Avionul a căzut într-o zonă împădurită. În avion s-ar fi aflat pilotul şi copilotul, care nu ar fi supraviețuit. Raed Arafat spune că echipele de salvarea SMURD nu au ajuns încă la locul prăbușirii.

Apelul la 112 a fost făcut de un localnic, în jurul orei 14:00. Martorul spune că a văzut avionul în flăcări prăbușindu-se în pădure. Două persoane au fost găsite decedate la locul incidentului, a declarat pentru Raed Arafat pentru B1.TV.

Din primele imagini publicate de ISU Giurgiu, avionul a ars complet până la intervenția echipelor SMURD. Potrivit surselor din anchetă, cadavrele au fost găsite carbonizate.

„Au plecat echipe de salvare din Giurgiu și Teleorman spre locul prăbușirii. A fost redirecționat și un elicopter SMURD. Din păcate se confirmă și accidentul și faptul că avem 2 persoane decedate. Au ajuns echipele ISU acolo. Elicopterul a fost trimis înapoi pentru că nu mai are rost intervenția lui. Se așteaptă echipele de la criminalistică pentru a prelua situația. Colegii noștri nu mai au ce să facă la fața locului. Era un avion mic. Decolarea s-a făcut de la Lețca Nouă. Toate detaliile vor fi dezvăluite ulterior pentru că situație este în dinamică”, a declarat Arafat într-o intervenție telefonică pentru B1Tv.

Adsense