Acasă Actualitatea GALERIE FOTO. A trăit 11 ani la Adăpostul de Noapte, acum are...

GALERIE FOTO. A trăit 11 ani la Adăpostul de Noapte, acum are propria casă. Povestea Anei-Maria Osvath

0

Vis împlinit pentru o sătmăreancă, asta după ce și-a petrecut 11 ani din viață la Adăpostul de Noapte. De astăzi are propria casă și se bucură că a ajuns aceste zile. Anei-Maria Osvath i s-a schimbat total viața și nu poate decât să fie foarte fericită.

Se continuă demersurile pentru integrarea celor de la Centrul Social pentru Adulți, mai ales pentru cei care doresc cu orice preț să-și schimbe viața în bine, iar Ana-Maria Osvath este un exemolu de urmat.

Primăria Satu Mare anunță că “Direcția de Asistență Socială și Centrul Social de Urgență pentru Adulți – Adăpostul de Noapte continuă demersurile de integrare în societate a beneficiarilor care depun eforturi și își doresc să își schimbe radical viața. Un exemplu este doamna Ana-Maria Osvath, în vârstă de 76 de ani. După 11 ani în care a locuit la Adăpostul de Noapte, senioara se mută în sfârșit la casa ei, pe care a reușit să o cumpere din banii pe care i-a strâns în această perioadă. În ultimul an, un număr de 14 beneficiari au reușit să părăsească Centrul Social de Urgență și să se integreze pe piața muncii.”

Și primarul Gabor Kereskenyi a declarat că “susținem beneficiarii Adăpostului de Noapte care depun eforturi și își doresc să își schimbe radical viața! Felicitări, doamna Ana-Maria Osvath!”

Articolul precedentExpoziție de cactuși la Castelul Karoly din Carei
Articolul următorFOTOGALERIE. Centrul de Îngrijire și Asistență „Șansa” a primit tone de haine și paturi din Germania

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here