Acasă Fotbal A reînceput procesul pentru palmares dintre CSA Steaua și FCSB! Ce s-a...

A reînceput procesul pentru palmares dintre CSA Steaua și FCSB! Ce s-a întâmplat?

0

Noul proces dintre CSA Steaua și FCSB pentru palmares a avut azi primul termen la Curtea de Apel București, după ce ÎCCJ a admis recursul formulat de FCSB și a decis rejudecarea cazului.

Această dispută se concentrează pe palmaresul fotbalistic din perioada 2003-2017 și continuarea tradiției Stelei în fotbalul românesc.

Avocații de la FCSB au încercat să argumenteze că echipa lor este continuatoarea Stelei, susținând că au beneficiat de coeficientul UEFA și au continuat să joace în Liga 1. Cu toate acestea, judecătorii nu au luat în considerare un sondaj prezentat de aceștia în care majoritatea respondenților susțineau că FCSB este continuatoarea Stelei. De asemenea, avocații au solicitat judecătorilor să contacteze FRF și LPF pentru a verifica acest aspect, dar cererea le-a fost refuzată, ceea ce a stârnit nemulțumirea unuia dintre avocați, care a părăsit sala de judecată.

CSA Steaua a recunoscut că FCSB deține palmaresul din perioada 2003-2017, dar continuă să ceară despăgubiri pentru folosirea mărcii “Steaua”.

Procesul a fost amânat pentru data de 2 octombrie, iar disputa privind palmaresul și dreptul de a folosi numele “Steaua” în fotbalul românesc rămâne în atenția instanțelor.

Adsense
Articolul precedentCFR se poate apropia de primul loc! În Gruia vine Petrolul
Articolul următorREVOLTĂTOR: Individ s-a autosatisfăcut la Piața de Vechituri în fața unei mame care alăpta

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.