Acasă Fotbal A plecat și președintele Cristi Balaj! “Simt nevoia de o pauză”

A plecat și președintele Cristi Balaj! “Simt nevoia de o pauză”

0

Cristi Balaj, în vârstă de 52 de ani, a decis să-și prezinte demisia de la CFR Cluj, unde îndeplinea funcția de președinte. Fostul arbitru de marcă a explicat că această decizie vine în urma unei perioade dificile și a unei elimnări din Cupa României care l-a afectat profund.

“Eliminarea din Cupa României a fost o dezamăgire care mi-a lăsat urme. Încă de aseară am anunțat că m-am simțit rău fizic și m-am confruntat cu o stare greu de gestionat. A fost un sentiment cu care nu m-am întâlnit foarte des. Simt nevoia de o pauză. De timp alături de familie. Fetele mele au nevoie de un tată sănătos. În consecință, am decis să îmi înaintez demisia”, a declarat Balaj.

De asemenea, Balaj a subliniat că consideră că nu este corect ca doar antrenorul să fie considerat vinovat pentru această situație și că demisia sa este și o chestiune de onoare, dorind să plece odată cu Adrian Mutu, care și-a anunțat demisia câteva ore mai devreme. Totodată, a exprimat speranța că echipa va depăși această perioadă dificilă și va reveni mai puternică.

“Fotbalul românesc are nevoie de cluburi care obțin puncte în cupele europene, așa cum a făcut-o”, a adăugat Balaj.

Adsense

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.