Acasă Informativ 7 luni de ”domnie” a lui Radu Roca! Este cel mai stabil...

7 luni de ”domnie” a lui Radu Roca! Este cel mai stabil și implicat prefect?

2

La mijlocul lunii februarie, Radu Roca (PSD) era învestit drept noul prefect al județului Satu Mare. La momentul respectiv, gurile rele spuneau că nu va reuși să fie peste predecesorii actuali ai săi. Ne referim aici la Radu Bud (PNL) și Tamas Altfatter (UDMR).

Surprinzător, Radu Roca s-a arătat a fi extrem de implicat și motivat încă din primele zile. Nu avea cum să le știe pe toate, dar mereu a arătat deschidere spre orice problemă. Odată cu învestirea sa a pornit și războiul vecin. În continuare, a încercat să făcă tot ce poate pentru ucrainenii ajunși la Satu Mare.

Totodată, Instituția Prefectului Satu Mare a arătat o mai largă deschidere față de sărbătorile românilor, de acțiunile de comemorare a eroilor. Patriotismul a fost pus mereu la loc de cinste.

În aceste 7 luni, la Prefectura Satu Mare s-au organizat zeci de ședințe de lucru cu șefii tuturor instituțiilor importante. S-a încercat eficientizarea unor demersuri ale cetățenilor, iar aici ne referim inclusiv la munca de teren, la căutarea unor soluții. Și poate că ar mai fi multe.

Sunt 7 luni de când Radu Roca este prefectul județului Satu Mare, iar la final ne rămâne doar întrebarea:

Este cel mai stabil și implicat prefect?

Răspunsul îl au cetățenii.

CITEȘTE ȘI:

Articolul precedentDECLARAȚII. Ce a putut să spună Dan Petrescu după ce i s-a cerut demisia
Articolul următorUn nou transfer la CFR Cluj anunțat în această dimineață!

2 COMENTARII

  1. […] 7 luni de ”domnie” a lui Radu Roca! Este cel mai stabil și implicat prefect? Sătmăreanul Silviu Zetea este singurul care până acum și-a anunțat candidatura la președinția României Topul partidelor într-un sondaj politic! La Satu Mare nu se mai vorbește deloc de alianța românească Se anunță furtună și grindină în Satu Mare! Când începe codul galben Vor fi cozi la benzinării înainte cu o zi să expire compensarea cu 50 de bani? ToateEducațiePoliticSănătate […]

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.