Acasă Actualitatea 3 ani de la deschiderea mallului din Satu Mare și nici urmă...

3 ani de la deschiderea mallului din Satu Mare și nici urmă de pasarelă

1

La finalul anului 2018 s-a deschis oficial mallul din municipiul Satu Mare. La vremea respectivă se vorbea și despre o pasarelă care să lege centrul municipiului de mallul de pe Drumul Careiului. Dar iată-ne aproape de finalul anului 2021 și nici urmă de pasarelă. În luna martie a anului 2021 s-a adus din nou în discuție, la Primăria Satu Mare, celebra pasarelă care nu există. Atunci ni se promitea că în 16 luni va fi finalizată. Dar iată-ne 7 luni mai târziu, în octombrie, și nici urmă de așa ceva.

Și construcția mallului a avut întârzieri, după ce, fostul primar Dorel Coica, spunea că el trebuie să fie inaugurat în iulie 2016.

“În luna iulie anul acesta NEPI ar fi putut să facă inaugurarea mallului, datorită frânelor  pe care le-a pus domnul Kereskenyi împreună cu consilierii dânsului, uite să s-a ajuns ca nici acum, în luna aprilie, NEPI nu au tot ce trebuie ca să pornească această investiţie. Eu ca primar am avut obligaţia să aduc investitori şi i-am convins pe NEPI să vină. Dacă sătmărenilor nu le trebuie investiţie de 40 de milioane de euro cu 1.000 de locuri de muncă, tinerilor nu le trebuie un mall, şi să meargă la Baia Mare sau cum a zis dl. Kereskenyi la Debrecen că e mai aproape şi preţurile sunt mai mici, atunci să-l aleagă pe Kereskenyi primar în 5 iunie”, a declarat Dorel Coica, cel care susține că mallul trebuia să se deschidă pe vremea mandatului său, dar ar fi fost blocat de consilierii UDMR pentru a nu-și trece în palmares o reușită.

Articolul precedentLa Brașov și București ajung azi 300.000 de vaccinuri anti-COVID, de la Pfizer – BioNTech
Articolul următorLiga Florilor revine! CSM s-a impus ieri, cum arată programul etapei a 5-a

1 COMENTARIU

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here