Acasă Actualitatea 12 migranți prinși în două tiruri bulgare la Nădlac

12 migranți prinși în două tiruri bulgare la Nădlac

0

La sfârșitul săptămânii care s-a încheiat, doisprezece cetăţeni din Afganistan care încercau să treacă ilegal frontiera în Ungaria, au fost depistaţi, ascunşi în două automarfare, de către poliţiştii de frontieră de la Nădlac II.

Zilele trecute, poliţiştii de frontieră din cadrul Punctului de Trecere a Frontierei Nădlac II au efectuat controlul amănunţit asupra a două ansambluri rutiere, conduse de doi cetăţeni bulgari. Şoferii transportau, conform documentelor de însoţire a mărfii, diverse bunuri pentru societăţi din Germania.

Cu ocazia efectuării controlului, în interiorul compartimentelor de marfă, au fost descoperiţi, ascunși printre marfa transportată, doisprezece cetăţeni străini.

În cadrul verificărilor preliminare, polițiștii de frontieră au stabilit că persoanele sunt cetățeni din Afganistan cu vârste cuprinse între 15 şi 25 de ani, solicitanți de azil în România.

Articolul precedentCe evenimente îți dorești la Satu Mare? Cetățenii de toate vârstele, “provocați” să completeze un chestionar
Articolul următorDin dragoste pentru fotbal a ajuns campion la atletism! Povestea lui Gabriel Bitan

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here